Belföldi disztribúciós tevékenység

A belföldi értékesítési tevékenység keretein belül az AutoWallis Csoport az ISUZU és a Ssangyong gépjárművek, a BMW személyautók és motorkerékpárok, a MINI, a Maserati személyautók és alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Ez a sor 2020 április 1-től a Jaguar és Land Rover márkákkal bővült.

BMW személyautó, motorkerékpár és alkatrész kiskereskedelmi tevékenység

Az AutoWallis Csoport a hazai prémium és luxus gépkocsi kereskedelem meghatározó szereplője, hiszen Magyarország legnagyobb és legrégebben működő BMW autó, motor és MINI kereskedései is a csoport részét képezik. Az AutoWallis Csoport a BMW személyautó, motorkerékpár és alkatrész kiskereskedelmi tevékenységét jelenleg három telephelyén keresztül végzi Budapesten: az AutoWallis Csoport tagvállalata, a Wallis Motor Pest Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb és legmodernebb márkakereskedésében működik, ahol az új BMW modellek forgalmazása mellett a BMWi elektromos és hibrid modelljeit, továbbá BMW motorkerékpárok új modelljeit, míg egy különálló két szintes épületben MINI termékeit kínálja eladásra. Emellett Magyarország kiemelkedő kereskedésének számít a Wallis Motor Duna és a Wallis Motor Pest Váci úti kereskedése is.

Maserati személyautóés alkatrész kiskereskedelmi tevékenység

Az AutoWallis Csoport által kínált termékportfolióban megtalálható a BMW mellett a luxus szegmens kiemelkedő olasz márkája, a Maserati is. Az AutoWallis Csoport ezen márka kapcsán belföldi személyautó és alkatrész kiskereskedelmi tevékenységet lát el.

ISUZU gépjárműés alkatrész nagykereskedelmi tevékenység

Az AutoWallis Csoport az Isuzu márkát Magyarországon kizárólagos nagykereskedelmi disztribútorként képviseli. A márka a japán autógyártók közül a legrégebbi múltra tekint vissza, és egy évszázad alatt a világ egyik legnagyobb haszongépjármű gyártójává lépett elő. A hazai piacon a pick-up szegmens meghatározó szereplője.

Ssangyong gépjárműés alkatrész nagykereskedelmi tevékenység

Az AutoWallis Csoport a dél-koreai ázsiai 4×4 specialistaSsangyong márkát 2012 óta képviseli Magyarországon.

Jaguar Land Rover márkakereskedés

2020. áprilisától az AutoWallis Nyrt. leányvállalata, a Wallis British Motors értékesíti a két ikonikus brit márkát, a Jaguart és a Land Rovert a hazai piacon, miután nemzetközi pályázat eredményeként elnyerte a járművek és az alkatrészek kizárólagos importőri jogát Magyarországon. Az első szalon Budapesten, a IX. kerületi Máriássy utca 5-ben várja a márkák rajongóit.

Használtautó kereskedelmi tevékenység

Az AutoWallis Csoport használtautó kereskedelmi üzletága az elmúlt húsz év során különböző intenzitással vett részt a használtautó kereskedelemben. 2018. őszén nyitotta meg új egységét, a Wallis Prémium Használtautó Centert – a régió egyik legnagyobb BMW-márkakereskedését -, ahol folyamatosan közel 60 prémium kategóriájú, elsősorban újszerű használt gépkocsival várja ügyfeleit. Az új egységben az ügyfelek jelentős kínálatból válogathatnak, a szalonban 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10.000 km-ig ingyenes karbantartással szervizelt autókat lehet megvásárolni, mindemellett az új helyszínen a BMW Premium Selection mellett a MINI Használtautó Next program is elérhető a vásárlók számára.

A használtautó értékesítés a prémium használtautó központ megnyitása előtt is szerepelt az AutoWallis Csoport által folytatott kereskedelmi tevékenységek között, hiszen használt BMW, MINI személygépjárművek és motorkerékpárok értékesítésével már többévtizedes tapasztalattal rendelkezik a cégcsoport, a 2000-ben alapított Wallis Motor Pest Kft-n, illetve a 2001-ben alapított Wallis Motor Duna Kft-n keresztül.