Aktualitások

Társasági eseménynaptár 2019

Az AutoWallis Nyrt. (korábbi elnevezésként: ALTERA Vagyonkezelő Nyrt. – 1055 Budapest, Honvéd utca 20.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Bevezetési és Forgalombantartási Szabályzata 18.3. pontjának megfelelően közzétette a 2019. évre vonatkozó társasági eseménynaptárát. A kapcsolódó közzététel elérhető a www.kozzetetelek.hu oldalon és a BÉT honlapján. AutoWallis Nyrt.
Tovább

Tájékoztatás cégbírósági bejegyzésről

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága bejegyezte a cégjegyzékbe az AutoWallis 2018. december 17. napján elhatározott, a cégjegyzéket érintő változásokat. A kapcsolódó közzétételek elérhetők a bet.hu illetve a kozzetetelek.mnb.hu oldalakon.  
Tovább

Összevont tájékoztató és hirdetmény közzététele

Az AutoWallis Nyrt. tájékoztatja tisztelt részvényeseit, hogy közzétette Összevont Tájékoztatóját, melyet a korábban zárt körben kibocsátott részvények tőzsdei bevezetéséhez készített és az ahhoz kapcsolódó Hirdetményt. A Tájékoztató és a Hirdetmény megtalálható a BÉT honlapján, a kozzetetelek.mnb.hu oldalon valamint a Társaság honlapján. Ugyanitt, az autowwalis.hu-n  továbbá a Tájékoztató 13. pontjában felsorolt dokumentumok is elérhetők.
Tovább

Rendkívüli tájékoztatás a Kibocsátó részvényeinek felaprózásáról (részvény split) és egyéb változásokról

Az AutoWallis Nyrt. (korábbi neve: ALTERA Nyrt.; cégjegyzékszáma: 01-10-047350; székhely: székhelye: 1055 Budapest, Honvéd utca 20.; a továbbiakban: Kibocsátó) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 55. § (1) bekezdése alapján és a nyilvánosan forgalomba hozott értékpapírokkal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettség részletes szabályairól szóló 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet 2. § (3) bekezdésében előírt közzétételi kötelezettségének eleget
Tovább