Jogi nyilatkozat

Ezen feltételek minden információra, dokumentumra, képi vagy egyéb anyagra érvényesek, amely az AutoWallis Nyrt. honlapján elérhetők.

Szerzői jogi védelem

A www.autowallis.hu weboldalon található tartalmak az AutoWallis Nyrt. tulajdonát képezik. A weboldalon megjelentetett információk változtatási, javítási és törlési jogát fenntartjuk. Az anyagok teljes vagy részleges felhasználása, másolása, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az AutoWallis Nyrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A felelősség kizárása

Az oldalakon szereplő információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét befektetési tanácsadásnak, ajánlattételnek, ezért az AutoWallis Nyrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, költségekért, amelyek a weboldal nem megfelelő értelmezéséből, használatából, működéséből (pl.: üzemzavar, rendszerhiba), az adatok illetéktelen személyek által történő megváltoztatásából (vírus, illetéktelen behatoló) vagy más hasonló okból származnak.
A honlapról linkekkel elérhető cégek weboldalain szereplő tartalmakat, információkat, ajánlatokat állandóan nem ellenőrzik, ezek tartalmi hitelességükért felelősséget semmilyen esetben nem vállalunk.

A tartalomban és cikkben leírtak nem minősülnek konkrét ügyben adott befektetési-, adó-, vám-, társadalombiztosítási vagy egyéb üzleti tanácsnak. A szerzők nem vállalnak semmilyen felelősséget az itt megfogalmazottak helytelen felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező anyagi és erkölcsi károkért, jogkövetkezményekért. A gépelési, tördelési, nyelvhelyességi és egyéb hibákért ezúton is elnézést kérünk, kommentárjaikat pedig köszönettel fogadjuk!

Adatvédelem

Az AutoWallis Nyrt. az Ön személyi adatait szigorúan és bizalmasan kezeli, nem szolgáltatja ki harmadik félnek és kizárólag a kívánt célra használja fel. Az információkat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint, valamint a hitelintézetekről és a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény, valamint a befektetési vállalkozásokról szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény rendelkezéseit megtartva kezeli.