Adatkezelés

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat az AutoWallis Nyrt. (székhelye: 1055 Budapest, Honvéd utca 20., Cégjegyzékszám: 01-10-047-350; nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság) abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben az AutoWallis Nyrt. részvényesei között köszönthesse, valamint információkat adjon a cég befektetéseinek helyzetéről, a részvény árfolyamának alakulásáról.

Az AutoWallis Nyrt. írásban elektronikus úton szeretné Önt tájékoztatni, így adatkezelésében is ezeket az adatokat tárolja.

Az adatkezelés megszüntetése, módosítása bármikor kérelmezhető az AutoWallis Nyrt. elérhetőségein:

Cím: 1055 – Budapest, Honvéd utca 20.
Telefon/Fax: +36 1 551 5773
E-mail: info {kukac} autowallis.hu

A Befektetői kapcsolattartás menüben az üzenet “Küldés” gombjára való kattintással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait az adatvédelmi törvény alapján harmadik félnek nem adjuk ki.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az AutoWallis Nyrt-t (korábbi nevén ALTERA Nyrt.) a NAIH-68931/2013. nyilvántartási számon nyilvántartásba vette.